VÅRE FASILITETER

9 gode grunner til å besøke oss

01. Caravan plasser

Vi har 220 strømuttak og plasser for caravan. Flott utsikt og god plass til kjøretøy i alle størrelser.

02. Hytter

Vi har hytter i forskjellige størrelser. Vinteren 2018 pusset vi opp 29 av hyttene med fjordutsikt, disse har ikke innlagt vann. Ønsker du eget bad og kjøkken har vi hytter med det også.

03. Teltplass

Har du med deg telt er du hjertelig velkommen hos oss. Nytt sanitæranlegg og alltid nyklippet gressplen gjør teltlivet komplett.

04. Tømmestasjon

I 2014 stod vår nye tømmestasjon ferdig. Dette er gratis for alle betalende gjester.

05. Sanitærhus

 På området har vi flere rene og oppdaterte sanitærhus. Her kan du benytte våre toalettfasiliteter,  dusje, vaske klær, etc.

06. Badestrand

Når sola steker er det deilig å hoppe i sjøen. Vi har en lang og flott badestrand som mange benytter seg av.

07. WI-FI og TV-stue

I 2018 oppgraderte vi vår internett og vi har nå kraftige hastigheter som nå deles med alle besøkende på campingen. Tilgangskode får du ved å henvende deg i resepsjonen. Pris 20kr for 24 timer, 70kr for 1 uke.

08. Stor lekepark

 På området har vi en stor og flott lekepark for barn. Storsand skal være et trygt og godt sted for barn i alle aldre.

09. Butikk og Kiosk

På området er det egen kiosk med grillkjøkken som har åpent i høysesong. Der er det mulighet for å kjøpe de mest vanlige dagligvarene, frokost og kaffe.

Ta turen til Storsand Gård i sommer for en uforglemmelig ferie for store og små. Vi er utrolig stolte over tilbakemeldingene vi får av våre kunder. Bli gjerne bedre kjent med oss på våre Facebook sider eller på TripAdvisor

Hilsen alle på Storsand Gård

Facebook

"Fantastisk plass, og alltid i møtekommende og blide folk som jobber der!!! Herlig strand, lekeplass og fotballbane. Trivsel for store og små!!"
- Facebook omtale

Trip Advisor

"Storsand tok imot oss med profesjonell og rask innsjekking og vi fikk god informasjon. Vi valgte oss en plass nede ved sjøen og her var det meget godt tilrettelagt for campingvogn. Toalettfasilitetene var nyoppusset og rene og familietoalett med dusj fungerer utmerket."
- TripAdvisor omtale

Google

"Kjempe fint, er der å bader nesten hele tiden på sommeren. God beliggenhet for å se Trondheim."
- Google omtale