Ofte stilte spørsmål / FAQ

Kan man kjøre inn og ut av campingen etter stengetid?

Nei. Vi har sovende nattevakt på campingen hvis det er behov for hjelp og/eller det oppstår nødsituasjoner. Skal man kjøre ut av campingen mellom 23:00 og 06:00 på natten ber vi vennlig om at dere parkerer bilen utenfor bommen, ved resesjonen i god tid før 23:00. Ved innkjøring gjelder det samme, kommer dere etter 23:00 parkerer dere bilen ved resepsjonen

Kan vi sjekke inn på hytten etter stengetid?

Ja, så lenge det blir avtalt på forhånd kan dere sjekke inn på hytta etter stengetid. (Stengetid resepsjon: 22.00 utenfor høysesong, 23:00 i høysesong) Dere må selv ta kontakt via telefon på ankomstdag for arrangering av dette. I høysesong er bommen inn til campingplassen stengt, og dere kan dessverre kan ikke kjøre inn på området, nattevakt åpne heller ikke for innkjøring til hyttene. Bilen parkeres derfor utenfor på parkeringsplassen ved resepsjonen, og dere kan gå ned til hytta som kun tar noen minutter.

Kan vi sjekke inn med campingvogn/bobil etter stengetid?

Nei, dere kan dessverre ikke kjøre inn på området etter stengetid. Nattevakt kan ikke åpne bommen for innkjøring etter 23:oo. Vi har noe plass utenfor camping området, om dere ønsker å bruke plassen utenfor området over natten avtales dette med resepsjonen på forhånd på ankomstdag.

Åpningstider:

Resepsjonen er åpen fra 08:00-23:00 i høysesong (helga rundt 15-20 juni til helga rundt 15-20 august) Utenfor høysesong åpner resepsjonen 09:00 og stenger 22:00.

Kan jeg ha med hund inn på hytta? Pris?

Ja, dyr er tillatt på våre hytter. Pris (uavhengig av lengde på leieperiode) er et engangsbeløp på 125kr per hytte. Dyr er ikke tillatt i hovedhuset (leilighetene på gårdstunet)

Hvordan betaler jeg?

Betaling skjer ved ankomst i resepsjonen. Du kan bruke kontanter eller kort. Vi støtter mange typer kort. f.eks Mastercard og VISA.

Hva trenger jeg å ta med?

Alle hyttene med bad har dyner og puter, ta gjerne med sengetrekk. Om dere ønsker å ikke ta med eget sengetrekk kan dere kjøpe engangssengetrekk i resepsjonen. Disse koster 100 kr per sett og inneholder trekk til dyne og pute, samt laken. Soveposer kan også brukes om dere vil ta med det. I hyttene uten bad ligger det puter, men ikke alle har dyner. Om det ikke er dyner i hytta kan dere låne dette gratis fra resepsjonen.

Hva er det på hyttene av kjøkkenutstyr?

Alle hyttene med dusj og toalett har kjøkkenutstyr i hytta. Leier du ei av de mindre hyttene uten innlagt vann så kan du det du trenger i resepsjonen av kasseroller, stekepanne, bestikk og asjetter osv.

Hva koster teltplass?

Teltplass koster fra 200 kroner med bil (inkludert to personer), og 150 kroner uten bil (inkludert to personer). Uten strøm. Pris per person over to personer er 40 kr per natt. Har mann store telt som krever en caravan plass, eller ønsker å stå på en caravanplass koster plassen 360 kr per natt (inkludert strøm)

Kan jeg lade EL-bil?

Her er det mulighet for å lade el-bil, men vi har ikke hurtigladere eller fastmonterte ladestasjoner. Vi kan hjelpe deg med tilgang til strøm (16 A sikring) og du må medbringe din egen lader. Ta kontakt på forhånd for å avtale dette samt pris.

Hvordan er kollektivtransporten til og fra Trondheim?

Buss 38 går fra Storsand og inn til Trondheim sentrum, og vi er så heldige at busstoppet er rett ved resepsjonen. Reisetiden er på ca 30 minutter og det er flere avganger i timen i de travleste timene. Minimum en gang i timen ellers. Like så tar buss 38 deg tilbake til campingen (fra Dronningensgate), her er det bare å nyte en hel dag i Trondheim før du returnerer til oss da siste bussen går rundt 23.00. I helgene er det også nattbuss for de som vil oppleve bylivet i Trondheim. Avreise 01.00 og 03.00 fra sentrum natt til lørdag og natt til søndag.

Bussforbindelser til Værnes?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.