Ofte stilte spørsmål / FAQ

Kan man kjøre inn og ut av campingen etter stengetid?

Nei. Vi har sovende nattevakt på campingen hvis det er behov for hjelp og/eller det oppstår nødsituasjoner. Skal man kjøre ut av campingen mellom 23:00 og 06:00 på natten ber vi vennlig om at dere parkerer bilen utenfor bommen, ved resesjonen i god tid før 23:00. Ved innkjøring gjelder det samme, kommer dere etter 23:00 parkerer dere bilen ved resepsjonen

Kan vi sjekke inn på hytten etter stengetid?

Ja, så lenge det blir avtalt på forhånd kan dere sjekke inn på hytta etter stengetid. (Stengetid resepsjon: 22.oo utenfor høysesong, 23:00 i høysesong) Dere må selv ta kontakt via telefon på ankomstdag for arrangering av dette. I høysesong er bommen inn til campingplassen stengt, og dere kan dessverre kan ikke kjøre inn på området, nattevakt åpne heller ikke for innkjøring til hyttene. Bilen parkeres derfor utenfor på parkeringsplassen ved resepsjonen, og dere kan gå ned til hytta som kun tar noen minutter.

Kan vi sjekke inn med campingvogn/bobil etter stengetid?

Nei, dere kan dessverre ikke kjøre inn på området etter stengetid. Nattevakt kan ikke åpne bommen for innkjøring etter 23:oo. Vi har noe plass utenfor camping området, om dere ønsker å bruke plassen utenfor området over natten avtales dette med resepsjonen på forhånd på ankomstdag.

Åpningstider:

Resepsjonen er åpen fra 08:00-23:00 i høysesong (helga rundt 15-20 juni til helga rundt 15-20 august) Utenfor høysesong åpner resepsjonen 09:00 og stenger 22:00.

Hvordan betaler jeg?

Betaling skjer ved ankomst i resepsjonen. Du kan bruke kontanter eller kort. Vi støtter mange typer kort. f.eks Mastercard og VISA.

Hva trenger jeg å ta med?

Alle hyttene med bad har dyner og puter, ta gjerne med sengetrekk. Om dere ønsker å ikke ta med eget sengetrekk kan dere kjøpe engangssengetrekk i resepsjonen. Disse koster 100 kr per sett og inneholder trekk til dyne og pute, samt laken. Soveposer kan også brukes om dere vil ta med det. I hyttene uten bad ligger det puter, men ikke alle har dyner. Om det ikke er dyner i hytta kan dere låne dette gratis fra resepsjonen.

Hva er det på hyttene av kjøkkenutstyr?

Alle hyttene med dusj og toalett har kjøkkenutstyr i hytta. Leier du ei av de mindre hyttene uten innlagt ann så kan du det du trenger i resepsjonen av kasseroller, stekepanne, bestikk og asjetter osv.

Hva koster teltplass?

Teltplass koster 200 kroner med bil, og 150 kroner uten bil. Hvis man i tillegg vil ha strøm koster dette 30 kroner ekstra

Butikk og Kiosk

På området er det egen kiosk med grillkjøkken som har åpent i høysesong. Der er det mulighet for å kjøpe de mest vanlige dagligvarene, frokost og kaffe.

Nye Sanitærhus

På området har vi flere nye, rene og oppdaterte sanitærhus. Her kan du benytte våre toalettfasiliteter,  dusje, vaske klær, etc.

Badestrand

Når sola steker er det deilig å hoppe i sjøen. Vi har en lang og flott badestrand som mange benytter seg av.

Gratis WI-FI

I 2014 oppgraderte vi til fiber og vi har nå kraftige hastigheter som nå deles med alle besøkende på campingen.