CARAVANPLASS

Utsikt over Trondheimsfjorden og tilgang til eget tømmeanlegg som kan brukes gratis av våre gjester. Plassene er romslige og det er god plass mellom hvert kjøretøy.

Med StrømAnbefalt

NOK 360

Per Dag
  • Campingvogn, bobil og telt
  • God Plass
  •  Gratis bruk av tømmestasjon
  • Strøm inkludert
Bestill Her

Uten Strøm

NOK 320

Per Dag
  • Campingvogn, bobil og telt
  • God Plass
  •  Gratis bruk av tømmestasjon
Bestill Her

*Priser kan variere ved spesielle anledninger.

*Det er dessverre ikke mulig å reservere spesifikk plass på området, plass tildeles ved ankomst.

Utsjekk
Utsjekk før kl 12.00 ved avreisedag.

Ekstra Tjenester
Dusj, vaskemaskin og tørketrommel får du tilgang til via polletter og elektroniske kort som kjøpes og lades i resepsjonen. Vi har i alt tre sanitæranlegg derav det nyeste står ferdig til sesongen 2018.

Sanitærhus

På området har vi tre rene og oppdaterte sanitæranlegg. Det siste sanitæranlegget er nytt våren 2018. Her kan du benytte våre toalettfasiliteter og dusj og anleggene er tilrettelagt barnefamilier og personer med funksjonshemning. Vaskerom med fire vaskemaskiner og 4 tørketromler nytt i 2018.

Badestrand og sjøliv

Campingområdet strekker seg helt ned til fjorden og vi har egen badestrand og brygge som gjestene kan bruke. Vi leier ut robåter og muligheten for å fange fisk, fra brygga, berget eller i båt, er stor.

WI-FI

Oppgraderte i 2018. Koder får du kjøpt i resepsjonen.

Kiosk og grillkjøken

På området er det egen kiosk med grillkjøkken som har åpent i høysesong. Der er det mulighet for å kjøpe de mest vanlige dagligvarene, ferske rundstykker og brød til frokost, kaffe og noe varmmat fra grillkjøkkenet.

I toppsesongen yrer det med folk og vi har stor kapasitet. Utleie av hytter, leiligheter, caravanplasser og teltplasser. Hos oss kan barna løpe rundt i trygge omgivelser i en flott natur, kose seg i vår lekepark, bade i Trondheimsfjorden eller fiske fra brygga. Vi har også robåter til utleie for våre campinggjester.

Resepsjonen er åpen fra kl 08.00 til 23.00 alle dager i høy-sesongen. (Nb tidlig i Mai samt i slutten av August er resepsjonen åpent fra 09.00-22-00. Planlegges det sen ankomst nær stengetid anbefaler vi å ringe på kvelden for bekreftelse)

Vi har også sovende nattvakt i tilfelle noe skulle skje på campingen ila. natten. Nattevakten har base bak resepsjonen og er til stede for at du skal føle deg trygg og om du f.eks. trenger legehjelp nattestid. Nattevakta har desverre ikke mulighet til å sjekke inn gjester å gi ut hyttenøkler. Plassen er fysisk stengt av for inn og utkjøring mellom 23.00 og 06.00 for å holde ro på campingen om natten, etter stengetid åpner vi kun for utrykning, lege og lignende. Utsjekk og innsjekk må derfor skje innen resepsjonens åpningstider.

Ta turen til Storsand Gård i sommer for en uforglemmelig ferie for store og små. Vi er utrolig stolte over tilbakemeldingene vi får av våre kunder. Bli gjerne bedre kjent med oss på våre Facebook sider eller på TripAdvisor

Hilsen alle på Storsand Gård

Facebook

"Fantastisk plass, og alltid i møtekommende og blide folk som jobber der!!! Herlig strand, lekeplass og fotballbane. Trivsel for store og små!!"
- Facebook omtale

Trip Advisor

"Storsand tok imot oss med profesjonell og rask innsjekking og vi fikk god informasjon. Vi valgte oss en plass nede ved sjøen og her var det meget godt tilrettelagt for campingvogn. Toalettfasilitetene var nyoppusset og rene og familietoalett med dusj fungerer utmerket."
- TripAdvisor omtale

Google

"Kjempe fint, er der å bader nesten hele tiden på sommeren. God beliggenhet for å se Trondheim."
- Google omtale