Om Oss

23

På området er det egen kiosk med grillkjøkken som har åpent i høysesong. Der er det mulighet for å kjøpe de mest vanlige dagligvarene, frokost og kaffe.

TV-STUE OG INTERNETT
I låven like ved resepsjonen finner du tv-stua, med de mest vanlige Norske kanalene. Om du ønsker kan ta med deg datamaskinen og bruke vårt trådløst internett, for å sjekke e-post og lese nyheter når du er hos oss – helt gratis. Det trådløse nettverket dekker også et stort område rundt på campingen. Tilgangskode får du ved å henvende deg i resepsjonen.

I resepsjonen er det også salg av poletter til dusjer , vaskemaskin og tørketrommel.
Du kan også få gode tips til utflukter og guider i Trondheim.

I toppsesongen yrer det med folk og vi har stor kapasitet både på hytter, caravan- og teltplasser.
Hos oss kan barna løpe rundt i trygge omgivelser i en flott natur og kose seg i vår lekepark.

Resepsjonen er åpen fra kl 08.00 til 23.00 alle dager i høy-sesongen. (Nb i Mai samt i slutten av August er resepsjonen åpent fra 09.00-22-00. Planlegges det sen ankomst nær stengetid anbefaler vi å ringe på kvelden for bekreftelse)

Vi har også sovende nattvakt i tilfelle noe skulle skje på campingen ila. natten. Nattevakta har desverre ikke mulighet til å sjekke inn gjester og gi ut hyttenøkler om dette ikke er avtalt på forhånd.
Bommen inn til området stenges hver kveld kl 23.00.

29

OMRÅDET

Hele campingområdet er på ca 90 mål. Vi ligger helt nede ved trondheimsfjorden med naturskjønner omgivelser.
I Malvik er det flotte naturområder og ca 3 kilometer unna finner du  Malvik storsenter med matbutikk, pol, klesbutikker, samt Sparkjøp, Europris og Biltema etc.

Vi tar alle typer Visa/ kreditkort

Vi ligger godt skiltet fra nye E6 både nord og sørfra. Ca 600 meter ned mot fjorden.