Priser

bilde5
I resepsjonen kan du kjøpe poletter til vaskemaskin, tørketrommel og til vår dusjavdeling.  Det er også gratis trådløst internett i området. 4 antenner er montert som dekker store deler av vårt areal. 

Hytter

Hytte 1 – 32, pris 590,- kr pr natt :
Ettroms hytte med 4 sengeplasser, kokeplate og kjøleskap. Ikke innlagt vann i hytta. Sanitærbygg ca 70 meter unna som har alle fasiliteter.
Alle hyttene har fjordutsikt med terrasse.

Hytte 33 – 42, pris 830,- kr pr natt :
Toroms hytte med 4 sengeplasser på et soverom. Flislagt bad med dusj og wc. Kjøkken med kokemuligheter og kjøkkenutstyr.
Oppholdsrom med spisebord og tv. Terrasse.

Hytte 43 – 50, pris 1070,- kr pr natt :
Treroms hytte med 4 sengeplasser fordelt på 2 soverom. Bad med dusj og wc. Kjøkken med kokemuligheter og kjøkkenutstyr. Oppholdsrom med sofa og TV.
Flislagte bad, lyse og trivelige hytter. Terrasse.

Hytte 51 – 60, pris 680,- kr pr natt :
Toroms hytte med 4 sengeplasser på et soverom. Stue med sofagruppe. Ikke innlagt vann i hytta. Kjøkkenkrok med kokeplate og kjøleskap. Sanitærbygg ca 70 meter unna som har alle fasiliteter. Alle hyttene har fjordutsikt med terrasse.

Motell 101 – 112, pris 920,- kr pr natt :
Ettroms hytte med 6 sengeplasser der alle soveplassene er i oppholdsrommet fordelt på 3 sengeplasser på hems, og en familiekøye nede i stua (med lita dobbeltseng og køyeseng). Sofagruppe og tv i oppholdsrommet. Kjøkken med kokemuligheter, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Terasse.
Wc, dusj og flislagt bad.

Stabburet, pris 1500,- kr per natt: 

Stabburet består av to etasjer og loft. I første etasje er det kjøkken med komfyr, kjøleskap og kjøkkenutstyr. Soverom med fire sengeplasser (køyesenger). Bad med dusj/wc og vaskemaskin. I andre etasje er det stue med soffagruppe, TV og spisebord. Det står også en skuvseng i stua som kan brukes som seng om det er ønskelig. På loftet er det soveplasser til fire personer eller flere i form av to dobbeltsenger (madrasser på gulv om ønskelig). Det er ingen adskilte rom på loftet.

Senger:

Alle hyttene har enkeltsenger, for uten hytte 101-112 (lita dobbeltseng). Vi selger engangs sengetrekk for 100 kr settet om dere ikke ønsker å ta med eget.

 

Utsjekk

  • Utsjekk før kl 12.00 ved avreisedag.